Dans.no


Atle og Marianne

Atle Pettersen: Hadde aldri danset før jeg traff Marianne

På forsiden akkurat nå

Du må nok fortsatt vente lenge på å se ham som førstemann på dansegulvet ute på byen. Men at Atle Pettersen KAN danse, det vet nå et helt folk!
– Dette er helt sprøtt! Atle Pettersen (22) fra Skien klarer knapt å ta inn over seg hva som skjer i minuttene etter at vinneren av årets «Skal vi danse» er utropt. Men målet om å vinne, det har ligget der hele tiden. Akkurat slik Atle i alle år har tenkt at «skal han først gjøre noe, da skal han gjøre det skikkelig».
– Jeg er et veldig konkurransemenneske, og går alltid inn for å vinne når jeg er med på noe, innrømmer han smilende.
Ikke noen danseløve
Men at han skulle gå seirende nettopp av dansegulvet, det hadde nok ikke hatt høye odds blant Atles venner og familie i fjor.
– Jeg har jo aldri danset! Første gangen jeg har danset ordentlig er faktisk med Marianne (Sandaker) nå under «Skal vi danse». Jeg har aldri være noen danseløve ute på byen heller, sikkert fordi jeg aldri har følt meg flink. Kanskje det snur nå? Du skal ikke se bort fra at jeg kommer til å svinge meg litt mer framover, men ikke forvent et forrykende show! (Tekst: Brynhild Marit Berger Møllersen)

Les hele artikkelen i hele Norges dansetidsskrift De Danseglade – DD

Abonner på DD knapp e1319455816692 Odd Arne Sørensen: Studiorapport

 

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også