Dans.no


Atle_Pettersen_918577i

Atle Pettersen: "Håper jeg slår Stella på målstreken"

På forsiden akkurat nå

X-Faktorkjendisen Atle Pettersen, er en av favorittene i årets Skal Vi danse. Helt fra starten har han imponert både seere og dommere. Vi tror dette skyldes en kombinasjon av dansetalent, samt hans empatiske væremåte. For Atle Pettersen betyr en finalebillett alt.
– Det er dritviktig å komme til finalen, det er det vi har jobbet for hver uke, forteller han til Tv2, og det hadde vært gøy å havne i en finale med Stella. Hun er drit god. Pluss at Stella er en artistkollega, og derfor er det ekstra gøy å slå henne. Jeg håper det blir en gutt og en jente, sier Atle til tv2.no.
Satser høyt
Atle Pettersen og dansepartner Marianne Sandaker har gjennom hele sesongen prydet toppen av poenglisten, men forrige sending bidro en sekser fra Tor Fløysvik til å senke dem ned mot midten på skalaen.
– Det er ikke noe kult å få en sekser. Når man får tre niere og en sekser, så må man ta det i betraktning. Alle dommerne er like kompetente til å vurdere oss, men jeg velger å forholde meg til flertallet, sier Atle til tv2.no.
– Vi snuser alltid på tierne, røper han.
Selv om Atle har høye krav til seg selv, er han mer selvkritisk når det kommer til sangopptredener.
– Det er verre å se meg selv synge. Det er flauere å synge surt enn å danse et trinn feil, sier Atle og legger til:
– Jeg er enda mer kritisk til meg selv når jeg hører meg synge. For sang og musikk er noe jeg kan, så da forventer jeg mer av meg selv. Når det kommer til dans så føler jeg meg som mannen i gata. Det har jeg jo ikke peiling på, avslutter han.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også