Dans.no


Gabriella Rhedin

Intense prøver

På forsiden akkurat nå

Intro:
Gabriella Rhedin har oppfylt deler av sin drøm som profesjonell danser. Ansatt av 2entertain AB, og utplassert for øyeblikket på Blue Village Althea, Kypros. Her er hennes møte med dette livet;

7 ukers prøver var intense! Fra klokken 9 på morgenen til 22 på kvelden, 6 dager i uken. Men så gøy! Synging, dansing og innøving av showene ga samtidlig tilbake masse energi. Morgenmøtet klokken kvart på ni planla dagens timer. –Vi sees her om 12 timer og øver ”Eurovision”, kunne vi si. Så gikk dagen med timer av koreografi, sang og teater. Vi bare fortsetter selv om vi er trette, slitne og ikke har lyst. Vi bare gjør jobben vår. Vi er artister og ”show must og on” uansett dagsform. Etter en drøy ukes pause mellom prøveperiode og avreise landet vi glade og forventningsfulle på Kypros, vårt hjem i de neste 6 månedene. Det første vi gjorde var selvsagt å sjekke scene og backstage. Der skal vi lage show 5 dager i uken, vi skal gi energi, formidle følelser, gjøre riktige trinn, gjøre feil trinn, le av det eller bli oppgitte, øve enda mer, gjøre riktig neste gang, få god kontakt med publikum og ha det gøy. Kan man være mer heldig enn så tenker jeg? Å få jobbe på scenen som artist med det beste man vet? Danse, danse, danse.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også