Dans.no


Gabrielle Bakke

Gabrielle Bakke; Entertainer på Kypros

På forsiden akkurat nå

Gabriella Rhedin har oppfylt deler av sin drøm som profesjonell danser. Ansatt av 2entertain AB, og utplassert for øyeblikket på Blue Village Althea, Kypros. Her er hennes hennes intervju med venninen og kollega Gabrielle Bakke;
Gabrielle Bakke er kollegaen min i showteamet her på Kypros. Hun er 25 år gammel, kommer fra Oslo og har musikalutdannelse fra Norge og Danmark. I tillegg til flere freelancejobber har hun tidligere gjort en sesong på Blue Village Callisto.

Hva er det sterkeste minne fra scenen?
Min første opplevelse fra scenen var musikalen Djungelboken, dette var det første store showet jeg så. Jeg ble helt forelsket i alt jeg så; dans,teater,kostymer,musikk konseptet musikal- at du får alt i en pakke- jeg var 4,5 år og det var da jeg fikk tanken at det er dette jeg vil gjøre. Jeg vil være med! Den følelsen jeg fikk da glemmer jeg aldri: dette er det fineste, det beste som finnes!
Gleden av musikk og sang har alltid vært der: farmoren min sier når vi sees; Ja, Gabrielle du sang jo før du begynte å snakke, i bilturen fra Brussel og hjem til Oslo sang du hele veien! Da var Gabrielle litt over ett år gammel.

Hva er drømmen din?
Drømmen er å få holde på med det som gjør meg lykkelig, mål og drømmer har forandrets litt i løpet av årene. Etter hvert ser man at det finnes flere måter å få utløp for det artistiske.

Hva vil du si til andre som vil jobbe i artistbransjen?
Skulle jeg gitt et råd skulle jeg si at man må stå på og tro på seg selv og drømmen sin. I tillegg må man ha et åpent perspektiv og tørre å utvikle sine sterke sider, du må ikke følge en form og bli en spesiell type uten være deg selv.
For å komme noen vei må du være bevisst på hvor du har vært og hvor du vil.
Gabrielle utstråler styrke og glede og har i tillegg en målbevisst og profesjonell innstilling som jeg håper vil gi god utdeling i artistbransjen. Jeg ønsker henne lykke til!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.