Dans.no


grenland dansecup 2011

Grenland Dansecup 2011

På forsiden akkurat nå

Grenland Dansecup 2011 går av stabelen til helgen. Arrangementet starter med velkomstdans fredag 7. oktober til musikk fra klubbens Dj.
Selve konkurransen som er åpen med norsk ranking, starter lørdag 8. oktober og på lørdagskvelden vil det bli dansefest med bandet VEGA og Dj i pausene.

Følgende er sakset fra cupes egne sider;
Vi har den glede, for 13. gang, å invitere alle danseglade fra fjern og nær til Porsgrunn og Grenland Dansecup 2011. Som tidligere vil hele arrangementet bli gjennomført i Eidangerhallen fredag 7. og lørdag 8. november 2011.Ta gjerne kontakt pr. e-post eller telefon hvis du ønsker overnatting uten å være med på konkurransen. Vi har dans både fredag- og lørdag kveld i tillegg til konkurransen på lørdag. Dansen er selvsagt åpen for alle danseglade. Som tilskuer under konkurransen får du en flott anledning til å se de beste danserne i Norge innen swing/rock’n’roll i et fyrverkeri av en konkurranse! Resultatene fra GDC vil bli lagt ut på våre nettsider dagen etter konkurransen.
Les mer på www.grenlandswing.no

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.