Dans.no


Tramposlo

Norges Danseforbund; Idrettens dag

På forsiden akkurat nå
Lørdag 7.mai ble Idrettens Dag arrangert på Rådhusplassen i Oslo. Dette ble en drømmedag for alle barn, unge og voksne som fikk muligheten til å prøve seg i over 30 ulike idretter.
Målet med Idrettens dag er å presentere mangfoldet og bredden i norsk idrett generelt og i Osloidretten spesielt, og ikke minst tydeliggjøre idrettens betydning for barn og unge og gleden ved å være i fysisk aktivitet. Arrangementet er for barn, ungdommer og voksne i alle aldre.
Wakeboard, streetdance, airtrack, trampett, tricksykling, hundekjøring, capoeira, cheerleading, lacrosse, frisbee golf, klatring i mobil vegg, hinderløype, el-innebandy og oppstigning i luftballong med mer sto på programmet når norsk idrett viste litt av sitt spennende og brede tilbud.
Norges Danseforbund hadde stand med maskindans hvor alle kunne prøve seg. Med strålende sol og et mangfold av idretter, ble det en flott dag på Rådhusplassen!
Terminliste

JUNI
2-4. jun
EM Moderne, World Cup Jazz
IDO grener
Novi Sad, SERBIA
04.jun
Sommercup
Freestyle/Discojazz
Skedsmohallen
04.jun
World Cup
Swing & Rock’n Roll
Winterthur, Sveits
6-10 jun
Topptrening + breddesamling
Country&Western
Sloane Hansen
8-11. jun
EM Disco/Freestyle
IDO grener
Kielce, POLEN
11-12. jun
NM
Sportsdans
Oslo
11.jun
Norwegian Open
Country&Western
JULI
1-3. jul
EM Hip Hop, El.boogie, Break
IDO grener
Slagelse, DANMARK
14-16. jul
EM Showdance (solo/duo)
IDO grener
Gibraltar, GIBRALTAR

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også