Dans.no


UL 2011

Norges Danseforbund; Ungdomslekene 2011

På forsiden akkurat nå

Dansehuset Lillehammer sto for et vellykket arrangement på Lillehammer i helgen!
Med junior NM og rankingkonkurranser i 14 grener var det mye som skjedde i Olympiaparken i denne helgen. Det ble kåret Norgesmestere i blant annet boksing, bordtennis og basket. For dans var det rankingkonkurranse i to av våre IDO grener.
Ungdomslekene ble åpnet på fredagen, med et Åpningshow hvor blant annet Streetkidz fra Oslo Streetdance klubb danset. I tillegg fikk vi se streetbasket med Team Kangaroos, best kjent fra Norske Talenter, samt RG med Asker Turn og offisiell åpning av Idrettspresident Tove Paule.

Lørdag ettermiddag var det konkurranse i Hip hop, med påfølgende diskotek for alle deltakerne på Ungdomslekene. Vinner Danby Choi fra Oslo Streetdance klubb var DJ og sørget for at det var god stemning på gulvet hele kvelden.
Søndagen var den store finaledagen for de fleste idrettene. For dans var det klart for rankingkonkurranse i Disco Dance. Det ble en fin konkurranse med strålende sportslige prestasjoner av danserne!
Fullstendig resultatliste finnes på www.dansing.no

Vi takker teknisk arrangør Dansehuset Lillehammer, alle dansere, publikummere, dommere og andre bidragsytere for et flott arrangement!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også