Dans.no


Camilla Hanssen EM Moderne

Norges Danseforbund; World Cup Jazz 2011

På forsiden akkurat nå

Gode resultater for norske dansere i EM Moderne & World Cup Jazz 2011
EM i Moderne og World Cup Jazz nærmer seg ferdig og de norske danserne har hatt en flott mesterskap!
Mesterskapet startet onsdag 1. juni med EM i Moderne for junior danserne. De norske danserne gjorde en god jobb og Camilla Hanssen kom til semifinalen. Hun danset veldig bra med fantastisk innlevelse. Det var svært høyt nivå i kvartfinalen, så det var ikke lett å komme videre.

Junior jentene fortsatte mesterskapet på torsdagen med World Cup i Jazz. Danserne hevet seg noen hakk og danset betraktelig bedre enn dagen før. Camilla Hanssen og Maia Arctander kom på en flott 7. plass, og Mille Kovning endte på en 10. plass.

På torsdagen var det også klart for senior danserne. Amanda Wølneberg danset som nr 2 i Moderne og nr 1 i Jazz. Hun endte på 15. plass i Moderne rett utenfor semifinalen. I Jazz ble hun nr 23 av 32.
Siren Hermansen danset seg til en semifinale i Moderne og kom til slutt på en god 8. plass. Etter flott dansing i jazz kom hun helt til finalen. Hun danset en fantastisk semifinale og mange hadde henne som favoritt. I finalen danset hun som nr. 3 og endte til slutt på en god 5. plass.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også