Dans.no


Dommerne Skal Vi Danse 2011

Skal Vi Danse; Hvem ryker i kveld?

På forsiden akkurat nå

Vi går dommerne i næringen og ser inn i glasskulen! Synsing eller ikke – ser vi på poengene fra de siste ukene er det noen av deltakerne i Skal vi Danse, som ligger i faresonen. Men så har du faktorer som popularitet, som gjør det hele mer usikkert. Vi må heller stole på våre observasjoner og intuisjonen – har du meninger om dette, er du velkommen med dine synspunkter under.
Stella Mwangi og Asmund Grinaker danser tango til «Tango for to» av Alf Prøysen.
Stella har taket (legger vi pasodoblen fra sist til grunn), og vi tror også at tangoen sitter. Her teller dramatikk og temperament, og Stella har begge deler. Tipper høy poengscore – snitt på 8 eller mer!

Noman Mubashir og Nadya Khamitskaya danser rumba til «Månens elev» av Anne Grete Preus.
Noman er en showman, og har ikke helt vist at han har taket på takt og dans, ihvertfall hittil. Rumba er krevende og vi tror han faller gjennom hos dommerne. Noman er vår første utkandidat i dag! Snittkarakter fra dommere vi ligge på maks en firer.

Lars Bohinen og Alexandra Kakurina danser tango til «S’il vous plait» av De Lillos.
Dette paret har kvaliteter, og tangoen vil sitte, tror vi. Men tango krever føring og her er «amatøren» mann, så snittkarakter tror vi vil ligge på mellom 7 og 8.

Rune Larsen og Olga Divakova danser tango til «Bare ein mann» av Bjørn Eidsvåg.
Rune sliter, og tango krever god føring av mannen. Takten og dans er utfordrende, og vi har Rune som vår andre utkandidat i kveld.

Kari Traa og Egor Filipenko danser rumba til «Den finast eg veit» av Hellbillies.
Kari hadde en fin utvikling fra program en til to. Men det spørs om hun er klar for en rumba. Kanskje? Snittkarakter mellom 5 og 6.

Atle Pettersen og Marianne Sandaker danser tango til «Ku i tunnelen» av Knutsen og Ludvigsen.
Atle har imponert så langt, og han vil ta tangoen fint. Kanskje kveldens toppkakater? Snitt på 9 er vårt tips!

Inger Lise Hansen og Lars Alexander Wiulsrud danser rumba til «Mysteriet deg» av Bjørn Eidsvåg.
Vi krysser fingrene for Inger Lise. Ville vært flott om hun virkelig kom langt i Skal vi Danse. Ønsketenking? Rumba er en vanskelig dans, som krever at man er i dansen og slipper litt taket. Ser vi femmeren?

Anna Anka og Glenn Jørgen Sandaker danser tango til «Alle vet jo det» av Kari Bremnes.
Anna er tøff, og når sine mål, tror vi. Har hun bestemt seg for å komme lang i Skal Vi Danse, gjør hun det. Hun har en styrke både i kropp og vilje, som gir resultater. Snittkarakter på 7.

Anders Jacobsen og Elena Bokoreva Wiulsrud danser rumba til «Feil side ta Mjøsa» av Vazelina Bilopphøggers.
Anders kommer selv fra feilsida av Mjøsa, men vil stå på dommernes side etter kveldens rumba. Balansen sitter og han kan være kveldens underdog! Snitt kanskje opp mot en åtter?

Noman eller Rune ryker i kveld – vi tipper Noman!

Men vi sier tvi tvi, og gleder oss til i kveld!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også