Dans.no


Rachel_Nordtømme

Skal Vi Danse; Rachel ut!

På forsiden akkurat nå

Som vi tenkte høyt sist uke, røk Rachel Nordtømme ut etter gårsdagens Skal Vi Danse på TV2. I et intervju med VG svarer hun på spøsmålet om hun vil fortsette å danse, at det er jo god trening, så hvorfor ikke? Dans.no mener at engasjementet må ligge i skulle ville lære å danse, fremofor å skulle bruke konseptet Skal Vi danse kun som et springbrett videre inn i kjendisenes verden. Det var derfor velkomment av flere grunner at Nordtugs eks, forsvant!

Så – hva imponerte i går?

Atle Pedersen, Stella Mwangi for å nevne de som dro det lengste strået. Dette var helt rått, hver på sin måte. Matadoren har likevel kanskje den største utfordringen, og gik rett til topps, vel fortjent.

Kari Traa fikk litt mer glid i går, det samme gjorde Krfs  Inger Lise Hansen. Vedrørende sistnevnte, tror vi allikevel at det har strømmet inn mannge Krfs stemmer, da hun fortsatt har et stykke igjen før det sitter, slik at seerne har stor glede av det. Men vi unner virkelig denne sjarmerende politikeren, å få litt vind i seilene.

Her Numme, var også mer tilstede for deltakere, enn for å fremme egne poeng i går. Dette var bedre, og på tide.

Underholdningsfaktoren er høy i Skal Vi Danse, og i går var ingen unntak. Flott ramme og mye bra dans.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også