Dans.no


Skal vi danse 2011 Atle Pettersen og Marianne Sandaker

Skal Vi Danse; Folket mener at Atle Pedersen vinner!

På forsiden akkurat nå

De fleste har lagt merke til han, og ikke minst dommerne i årets Skal Vi Danse. Og på tross av at han er fullstendig uten erfaring (i følge han selv), har han seilt opp som en av favorittene. det gjorde han tidlig. Atle gikk nesten helt til topps i X Factor, og har vist seg som en habil danser. I følge en undersøkelse TV 2 har gjort på sine sider, er han suverent i tet, blant leserne av kanalens nettsider. Hele 51% mener Atle og Marianne er vinnerne i årets konkuranse. Langt nedenfor på skalaen finner vi Noman Mubashir og Nayda Kamtskaya, deretter Stella og Asmund, Anna og Glenn Jørgen, Lars og Alexandra, Kari og Egor. Nederst finner vi Rune Larsen og Olga Divakova.

Vel – noen glasskule har vel ingen sett inn i, men vi deler oppfatningen av topp-plaseringen. Mer tvilende er vi til andreplassen, gitt våre tips om Nomans exit. Sist hadde han gått om det ikke hadde vært for Anders Jakobsen som måtte takke for seg grunnet mageoperasjonen.

Men, vi må si som riktig er ved alle konkurranser; Måtte den beste vinne!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også