Dans.no


Skal vi danse

Skal Vi Danse; Trå start!

På forsiden akkurat nå

Årets sesong er i gang, og Skal Vi Danse trekker nok også i år det lengste strået lørdagene fremover. Det som imidlertid trekker ned, er en dårlig sammensatt programlederduo. Kathrine Moholt er nok profesjonell, men er oppbrukt, og byr ikke nok på seg selv. Til det er hun for kontrollert. Det blir heller ikke mye bedre når hun har en makker som har gått ut på dato, og i tillegg kommer inn i showet med nettopp denne merkelappen i panna! Dette er for dårlig! Et godt TVkonsept, forringes, og virker platt og uproft. Selv vitsene slår dårlig!

Men – når det gjelder dansere, er det mange som imponerer, og det i fra start – eller før hoppkanten om du vil! Anders Jacobsen imponerte. Ikke bare er han en sympatisk kar, men han er bygget for latinske rytmer. Andremann som imponerte var Atle Pettersen og Anna Anka. Her er dans på et relativt høyt nivå i Skal Vi Danse sammenheng, helt fra starten.

Anna Anka og Glenn Jørgen Sandaker
Scorer høyt, danser fint sammen. Her er ei som kan jobbe, og vet hva som skal til for å nå sine mål.
Tipper Anna høyt oppe – topp fire
Inger Lise Hansen og Lars Alexander Wiulsrud
Dessverre Inger Lise, dette holder ikke mål. Du er ei dyktig jente som burde ha overlevd i toppen av Krf, men i toppen av Skal Vi Danse, havner du ikke.
Kari Traa og Egor Filipenko
For stivt traat, og lite spennende. Som Cecilie Skog i fjor. I tillegg liten publikumsapell.
Rachel Nordtømme og Henrik Frisk
Hvem slapp henne inn? Noen er kjendiser i form av det de har gjort. Andre blir det av andre årsaker. Tidligere hadde vi Solfrid Rørlien Saue som var alene i denne kategorien, nå har vi mange, og Rachel Nordtømme. Ikke satt dansen heller. Kanskje Nordtugs eks seiler litt i hans medvind fortsatt, vi tviler!
Stella Mwangi og Asmund Grinaker
Her er paret som topper sjarmtoppen. Litt står igjen før dansen sitter, men Stella tok alle med den gule kjolen og valsen sin!
Anders Jacobsen og Elena Bokoreva Wiulsrud
En sjarmerende hopper, som vil hoppe høyt. I tillegg har han fått med seg kanskje den beste av de profesjonelle. Det smeller av Elena, hun er så presis! Topp tre!
Atle Pettersen og Marianne Sandaker
Atle imponerer stort i engelsk vals. Flott holdning og fantastisk fotarbeide, og en sjarmerende kar som vil dra mange stemmer. Årets vinner?
Lars Bohinen og Alexandra Kakurina
Alexandra har fått med seg en dark horse i år. Ikke bare fant alle parene hverandre i mørket. Lars dribler sikert bra, og stokker også beina imponerende. Årets overaskelse?
Noman Mubashir og Nadya Khamitskaya
Tja – var det showdans i første program i år? Publikumstekke har han, men om det holder – heller tvilsomt!
Rune Larsen og Olga Divakova
Hva skal man si? Det var litt vondt å se på. Han forstod det selv også. Men han har mange der ute som fortsatt husker Lolipop, kanskje de holder han her en stund? Vi tror neppe det vil skje!

Men alt i alt god underholdning, selv om vel dommerne kunne skiftes ut. Det finnes mange der ute som sikkert kunne gitt folk en like bra følelse av at det «profesjonelle» ble ivaretatt. Tor Fløysvik har ihvertfall gått ut på dato, og har etterhvert blitt overeksponert på tv!

Allikevel – vi gleder oss til neste lørdag!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også