Dans.no


danse-dommerne

Skal Vi Danse; Vår dom over dommerne

På forsiden akkurat nå

Hva synes vi egentlig om dommerne? Er det slik at de også synser, og legger like stor vekt på de de liker som de som faktisk kan danse? Eller er deres faglige uttalelser godt begrunnet? Uten å kunne påberope oss hverken dommererfaring eller dommerkompetanse, mener dans.no at dommernes dom ofte kan virke litt tilfeldig. Dette mener vi er med på å «Tor»pedere dommernes integritet, og ja, det Tor Fløysvik som vel gir oss mest lyst til å sette fokus på dette. Noen av deltakerne har også overfor dans.no gitt uttrykk for nettopp dette, og Tor Fløysviks behov for å legges merke til. De øvrige, får karakteren godt passert, og kanskje de to på flankene; Trine Dehlie Cleve, og Christer Tornell.

Vår konkulsjon og bedømmelse av dommerne, er i korte trekk – bytt ut Tor, og tenk en sammensetning som representerer en bredde av det som skjer i dansenorge, slik at dansen og programmer om dans forankres bedre. Hva med en Danseforbundets representant, Kom og Dans sin representant, kanskje ne fra Norges danselærerforbund (om de er oppe å gå), og en frittstående. Kanskje den siste posten burde være seeres avstemminger på sin favoritt instruktør. Slik sett kunne programmet forankres bedre blant de som faktisk er der ute og danser. Vel – tilbake til vår dom;

Trine Dehli Cleve – Vår favoritt, Mest nedpå og saklig     8

Karianne Gulliksrud – panelets lettvekter, allikevel seriøs og saklig     7

Christer Tornell – alltid oppmuntrende og saklig i sine tilbakemeldinger, og allikevel ærlig     8

Tor Fløysvik – for opptatt av å profilere seg, og har slitt litt ut tv-ruta med alt annet også     2

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også