Dans.no


Bildenr. 10 - VM Hip Hop Duo 2010

VM GULL I HIP HOP

På forsiden akkurat nå

Tvillingbrødrene Suleman og Bilal Malik (20) fra Elite Hip-Hop klubb imponerte hele verden da de på VM’s første dag tok sitt andre gull i Hip-hop duo adult! På dag 3 fulgte Nasir Sirikhan fra samme klubb opp med en fantastisk sølvmedalje i Hip-hop solo adult.

Nasir Sirikhan tok VM-sølv
Nasir Sirikhan tok VM-sølv

VM i Hip-Hop er en av de største konkurransene innenfor dans. I år var det med over 3200 dansere fordelt på 23 nasjoner. De gode resultatene kommer langt opp på listen over de største danseprestasjonene Norge har hatt gjennom tidene.

Suleman og Bilal Malik vant sin første NM tittel i 2007 og har siden prestert på et høyt internasjonalt nivå. De vant sitt første VM gull i Hip-Hop Duo i Bremen, Tyskland i 2008 og fulgte opp med en bronsemedalje i Hip-Hop Duo i EM i 2009.

For Nasir Sirikhan har 2010 vært et stort år, med både 3.plass i EM Electric Boogie og 2. plass i VM Hip-hop solo. Alle 3 guttene danser også sammen i dansegruppa Quick, som for det norske folk er mest kjent som vinnere av Norske Talenter 2009.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også