Dans.no


Edoardo Ciolli

VM samling med verdensmester Eduoardo Ciolli

På forsiden akkurat nå

VM samling for de danserne som er tatt ut til høstens VM i Disco, samt åpen samling i andre grener, ble holdt den 21. august. Tidligere verdensmester i både Disco og Showdance, italienske Edoardo Ciolli var en av helgens trenere.
Samlingen ble holdt i Danseklubben Studio 1’s flotte nye lokaler på Lørenskog. Dansere fra fjern og nær deltok på samlingen. For VM deltakerne gikk dagen med til gjennomkjøring av koreografier, samt trening med Jeanette Lühr-Sæthre fra Danseklubben 2Dance. Samlingen skal bidra til å gjøre danserne best mulig forberedt til årets Verdensmesterskap. Norge er en sterk Disco nasjon og det er høye forhåpninger om både VM titler og medaljer i årets mesterskap.
I tillegg til VM samling i Disco var det åpen samling for de danserne som konkurrerer i Performing Arts grenene Jazz og Moderne, samt Disco for dansere som ikke er tatt ut til årets VM. Italienske Edoardo Ciolli sto for undervisningen i disse klassene. Han har en lang merittliste og utbyttet ble stort for deltakerne.

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.