Dans.no


Skribent - Kopi

Dans.no søker skribenter

På forsiden akkurat nå

Vi søker skribenter til Dans.no. Sidene har vært lite oppdatert de siste årene, og vi tenker nå å komme i gang. I Norge dag finnes få eller ingen skikkelige sider som skriver om dans, foruten de som er knyttet opp mot et dansemiljø, klubb eller skole.

Vi er på jakt etter deg som på en eller annen måte har et forhold til dans, og som kanskje kan føre pennen like godt. Du kan enten være «bredbent» og ha et forhold og nettverk som går over mange genre, eller du kan være knyttet til et miljø eller dansestilart, og brenner kanskje for denne og vil at dette skal komme mer frem i lyset.
Noe av stoffet du vil levere kan være småstoff eller større ting du får fra ditt nettverk, som man kan kombinere med bilder man finner. Noe kan kanskje lages ved at man oppsøker et arangement.
Vi er åpne uansett, og ønsker kontakt med deg som synes du har tid til noe mer. Man blir ikke rik av å levere stoff til oss. Noen av de som leverer stoff i dag, gjør dette fordi de føler de er med på noe allmennyttig, noen fordi de mener at det skrives for lite om deres miljø, deres dansestiler osv, og atter andre har kanskje et ønske om at man kan bytte tjeneste. Du skriver for oss, og i bytte får annonseplass på en etter hvert godt besøkt nettside.
Det finnes ingen domener som er kraftigere innen dans enn nettopp Dans.no.
Selv uten oppdateringer, har siden flere hundre besøk pr døgn i dag. Enkelte typer stoff vil vi også kunne honorere etter nærmere avtale.
Så om du føler noe av dette taler til nettopp deg, så finner du vår kontaktinfo under. Vi ser frem til å høre fra deg!

Daglig leder: Dag Mangseth
Telefon: 64988910
Mail: post@dans.no (merk emnefeltet: Skribent Dans.no)
Facebook: Facebook.com/Dans.no

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også