Dans.no


Norske talenter ses6 Daniel Grindeland 3053 Bergen

Eget firma

På forsiden akkurat nå

I tillegg til å være danser, har Daniel Grindeland startet sitt eget entertainmentfirma i en alder av 20 år, der han leier seg selv ut til eventer som dansende konferansier.

– Jeg har lyst til å etablere meg som en entertainer, og lage unike show der jeg kombinerer danser- og konferansierrollen”, forteller 20-åringen.

Som showdanser er det lite rom for Grindeland å uttrykke seg i dansen, men han har andre arenaer der han bruker dansen som en uttrykksform.

– Når jeg er på trening og det kommer på en sang jeg aldri har hørt før, og jeg tenker «shit, den sangen var kul», da danser jeg det sangen får meg til føle akkurat der og da, forteller 20-åringen.

Med trening hver eneste dag prøver han å variere så mye som mulig på hva han trener, for å forebygge slitasje og skade.

For ikke lenge siden danset han med et ødelagt kne. Men det gikk fint, når det er såpass mye som står på spill pumper adrenalinet så mye at du nesten ikke merker det, sier han, og oppsummerer langt på vei hans innbitte innstilling til dansen.

 

Mer om Daniel kan du lese i september utgaven av De Danseglade

Kim Arne Hammerstad

Jeg heter Kim Arne og har skrevet for Dans.no og De Danseglade siden 2014. Jeg er ansvarlig redaktør i studentavisen Studvest i Bergen, og interesserer meg for sport, politikk og kvalitetsjournalistikk. Til tross for en noe manglende rytmesans fra naturen sin side, liker jeg å svinge meg i lystig lag.

Les også