Dans.no


danse illustrasjon

Glad i å danse og liker Facebook?

På forsiden akkurat nå

Vi bygger nettverk av folk med ulik innfallsvinkel til det å danse. Mange aktører som skriver om dans på nettet i dag, har en eller annen agenda, og i de fleste tilfelle sin egen kake å mele. Det kan være en danseskole eller et dansemiljø, eller noen som selger danseutstyr. Dans.no har en målsetting om å samle dansestoff under en fane, som en uavhengig tredjepart. Dans fines i mange varianter og fasetter, og danseglede finnes på ulike nivåer.

Mange trives best på dansegulvet, andre er glad i dansing men liker seg gjerne også på Facebook. Felles for begge er at man har et forhold til det å danse.

Vi vil gjerne komme i kontakt med deg uansett, men akkurat nå ønsker vi kontakt med deg som er flink med Facebook og som kan finne artig stoff på nettet å dele. Kanskje finner du også historier som er viktig å få fortalt? Mange av oss bruker Facebook for å dele. Andre kanaler som deler mye dansestoff er Youtube.

Ta kontakt med oss om du synes at dette kan være noe for deg. Send oss en mail til post(at)dans.no med emnefelt «Facebookdanser», så tar vi kontakt med deg!

Redaksjon

Saker merket Redaksjon, er enten saker sakset fra De Danseglade, saker levert av eksterne skribenter, eller saker fra redaksjonen.

Les også